0877 629 340
Позвънете и поръчайте сега

Пелетна горелка SMB 50 KW

Арт.№: SMB 50
Производител: Mareli Systems
Автоматизирано само-почистване на горивната скара, работа с всякакъв вид пелети, италианско многофункционално управление TIEMME, клапа против обратен огън, изключително здраво и надеждно съоражение.

Гаранция на продукта

2 години

За безплатно изтегляне:

Описание

Пелетните горелки Марели от серията SMB са проектирани така, че да бъдат лесни и удобни за експлоатация. Използвали сме опита, който имаме, анализирали сме всяка обратна информация, която сме получили от нашите клиенти и сме разработили пелетна горелка, която да притежава най-важните качества за едно безпроблемно функциониране:

- Произведена от висококачествана неръждаема жароустойчива стомана
- Автоматиччно запалване с керамичен нагревател
- Програмиращ се таймер в две часови зони в рамките на 24 часа
- Връзка с прецизен стаен термостат, което гарантира перфектното регулиране на температурата във Вашия дом
- Програмиране на автоматичен рестарт
- Възможност за управление на 2 водни помпи
- Възможност за управление на електрически трипътен винтил

Производството на пелетни горелки от серията SMB отговаря на всички европейски стандарти. Благодарение на използването на иновативни технологии, както и на 5 степенното горивно модулиране, постигаме много висока ефективност. Всички продукти са с две години пълна гаранция, като съществува и опция за удължаване на гаранцията*.
Независимо дали ще отоплявате Вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на нуждите Ви, а съотношението цена - качество е гарантирано и несравнимо. Нашият екип е изцяло на разположение за да Ви посъветва във всяка ситуация.
Всеки наш продукт е тестван съгласно Европейските стандарти за качество.

 

Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}