0877 629 340
Позвънете и поръчайте сега

Камина пелетна с водна риза - PS24 KW

Арт.№: PS24
Производител: Mareli Systems
Програмиране на работно време, възможност за връзка с прецизен стаен термостат, керамичен нагревател, 5 степенното горивно модулиране, възможност за възтановяване на фабрични настройки, интелигентно многофункционално управление - TIEMME (Италия).

Гаранция на продукта

2 години

За безплатно изтегляне:

Описание

В цената не са включени - циркулационна помпа и разширителен съд


Камините Марели от серията PS са перфектната комбинация от стил, дизайн и качество. С помощта на вграденото интелигентно електронно управление, използването на камините е много лесно и с минимална поддръжка. Имат възможност за връзка с прецизен стаен термостат, което гарантира перфектното регулиране на температурата във Вашия дом. Избора на цвят, който подхожда на интериора Ви е опция, от която всеки наш клиент може да се възползва. Запалването на пелетите е с керамичен нагревател и става за секунди. Сензори с най-различни функции контролират процеса на горене и температурата на водата и димните газове, което е допълнителна гаранция за сигурността на камините по време на работа.
Производството на камини от серията PS отговаря на всички европейски стандарти и изисквания свързани с околната среда. Благодарение на използването на иновативни технологии, както и на 5 степенното горивно модулиране, постигаме много висока ефективност и ниски CO емисии отделени в атмосферата. Всички продукти са с две години пълна гаранция, като съществува и опция за удължаване на гаранцията*.
Независимо дали ще отоплявате Вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на нуждите Ви, а съотношението цена - качество е гарантирано и несравнимо. Нашият екип е изцяло на разположение за да Ви посъветва във всяка ситуация.
Всеки наш продукт е тестван съгласно Европейските стандарти за качество.

Всички компоненти за системата

№: Пелетна камина "Onyx" 12 kW - с водна риза
2 650.00лв.
2 385.00лв.
Разгледай
№: Пелетна камина "Onyx" 18 kW - с водна риза
2 710.00лв.
2 439.00лв.
Разгледай
№: Пелетна камина "Onyx" 24 kW - с водна риза
2 850.00лв.
2 565.00лв.
Разгледай
№: Пелетна камина "Onyx" 30 kW - с водна риза
2 990.00лв.
2 691.00лв.
Разгледай
Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}